Personalporträtt

Att visa upp sina anställda och sig själv i såväl sociala medier, hemsidor och presentationer med mera ger ett professionellt intryck och stärker företagets image. Porträtten skapar en personlig koppling med kunder och partners, samtidigt som förtroendet ökar. Och som en bonus stärker det de anställdas teamkänsla, samhörighet och "viktighet" - att ditt företag är stolta över sina rekryteringar!


Men - är inte vanliga "skolfoto-porträtt" lite väl tråkiga? Stämmer helt för många branscher och där får man tänka lite nytt, mer ta fram det personliga och det som kännetecknar just ert företag. Leka lite med budskap, utsnitt, kanske ta bilderna ute i verksamheten eller utomhus. Men det finns även företag som gynnas av den klassiska porträttbilden, där det snabbt blir en igenkänning, stabilitet, lätt att uppdatera med nya anställda och går dessutom att använda i datorsystem och ID-kort.


Oavsett HUR vi tar era personalporträtt, så skapar vi en egen bildbank åt er. Så att alla bilder är enkla att hitta, ladda ner, användas och skicka iväg på pressreleaser eller dylikt.